Tel.:
China De Slaaphoofdkussen van het geheugenschuim fabrikant
Shenzhen Lian Da Technology Industrial Co., Ltd.

Hoofdkussen van het het Geheugenschuim van ISO9001& het BSCI Verklaarde/Kussenfabrikant

Thuis

Shenzhen Lian Da Technology Industrial Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Shenzhen Lian Da Technology Industrial Co., Ltd.

Behandelt de Technologie Industrieel Co. van Shenzhenlian DA, Ltd hoofdzakelijk in het hoofdkussen van het geheugenschuim, matras en andere verwante huis textielproducten; de zetelkussen van het geheugenschuim, de halshoofdkussen van het geheugenschuim, lumbaal kussen en andere verwante bureau/autoproducten; moeder en babyzorgproducten; polymeermaterialen, enz.

 

Met de kwaliteitsbewakingscertificatie van ISO9001, heeft het Bedrijf van Lian DA rond 250 werknemers, met inbegrip van 8 R&D-beroeps, 5 QC personeelsleden, en 30 winkelbedienden met enthousiaste de dienstgeesten. Onze 20000 vierkant-meterfabriek bezit 5 automatische schuimende lijnen van Pu, 54 automatische naaimachines, en 2 halfautomatische verpakkende lijnen, met een jaarlijkse productie van meer dan 1200000 hoofdkussens/kussens. Door decennia van ervaring in R&D, productie en verkoop, hebben wij een one-stop de dienstsysteem opgezet die van ontwerp tot levering gaan.

 

Als belangrijke fabrikant in deze industrie, hebben wij dichte vennootschappen met meer dan 400 bedrijven over de wereld gesmeed. Onze nadruk op „Kwaliteit, Prijs, de Dienst heeft“ erkenning wereldwijd bereikt. Wij verheugen ons op het bereiken van meer samen met u!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Lian DA

Aantal werknemers : 250~300

Jaarlijkse omzet : 2000-3000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Sinds zijn onderneming in 2002, het laten vermurwen zich van Lian Da's is de achtervolging voor het vervullen van onze opdrachten gemerkt tegen 15 jaar van strijd en het streven. In 2015, werd Lian DA de droom-Zoekende de Reisbasis van Alibaba, en de Basis van de het E-businessdemonstratie van B2B Grensoverschrijdende. Wij zijn er stellig van overtuigd dat een succesvolle onderneming als een grote familie en slechts met verenigde inspanningen, eerlijkheid en volledige samenhangende kracht is, wij de individuen en de onderneming groter succes kan bereiken.

bedrijfsdiensten

Lian DA verstrekt klanten met one-stop dienst, van R&D, aan productie, aan levering, en aan de naverkoopdiensten, met strikte kwaliteitscontrole. 

Bedrijfteam

Ons jong krachtig team is volledig van energie, dromen, concurrentievermogen en innovatie. Wij vereisen discreetness in de werken en perfectie voor elke stap. Wij hebben beslissers die durven om alles ten eerste en krachtige jonge elites te proberen wie hun talenten kunnen volledig tonen.

Main Products

  1. Hoofdproducts.pdf

                         2. Geheugenschuim Seat Cushion.pdf

3. Reis Pillow.pdf

Shenzhen Lian Da Technology Industrial Co., Ltd.
Gebouwen 31-37, Gebied B, Shangcun Yuanshan Ind. Park, Gongming, ShenZhen, Guangdong, China 518106
Tel.:86-755-2989-2313
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Memory Foam Sleep Pillow Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 ergonomic-memoryfoampillow.com. All Rights Reserved. Developed by ECER